Tule jo kevät!

02/03/2011

IMG_1764-768x1024.jpg

IMG_1764

Alkoi jo tulla huoli, että jää haalari  kolmivuotiaalle pian hankkimatta, kun oikein mikään kevätmallisto ei meinannut kolahtaa aivan täysillä. Tämä Ticket to Heavenin haalari kuitenkin ihastutti siinä määrin, että tilaus lähti pika pikaa Keltaiseen Kettuun.

Uffo Suitissa ovat kohdallaan väri ja kuosi, tummansininen ja tähdet miellyttävät aina vaan. Hupussa on hauska piristys, kirkkaampi vuorikangas. Asusteiden värejä voi vaihdella fiiliksen mukaan, juuri nyt kivoimmalta näyttää keltainen.

Koon kanssa arvoin 98:n ja 104:n välillä, valitsin kuitenkin suuremman sillä pukua olisi tarkoitus käyttää myös syksyllä. Baggie-malli näyttää näin äkkiseltään kyllä todella reilulta, en ole vielä kokeillut tätä Robinille päälle.

IMG_1777

Polarn O. Pyretin keltaraitainen pipo on isoveljen viimekeväinen, veljesten päät ovat lähes samankokoiset, vaikka ikäeroa on kuutisen vuotta.

IMG_1756

Pipot Nova Star, Geggamoja, Gooeybrand ja PO.P

Asustetilanne on hyvä, kenkien kanssa sen sijaan on toinen juttu. Eli seuraavaksi metsästämään täydellisiä popoja. Haaveissa on kyllä jo tämä malli:

ruskeat_tahtikengat-iso_1102_969Bisgaardin tähtikengät, kuva Pikkujalat.

By Laura

kahden pojan (s. 2002 ja 2008) ja tytön (2014) äiti. Kauneuden ammattilainen, joka nauttii kauniista asioista ympärillään.

7 Comments

 1. Vastaa

  Riikka

  Tuo haalari on myös meidän suosikki ja 2-vuotiaalle sen tilasin. Harmittaa kun ei löytynyt toista mieluista kuosia jotta olisi 3v saanut myös haalarin, mutta hänelle sitten kaksiosaista..

 2. Vastaa

  Annika

  Minkä pituinen Robin on nyt?
  Meillä Dansku 90cm ja 92cm vk-haalari(Molo & PO.P) ovat sopivia ja vielä reilujakin. 98cm PO.Piin tuo kirppu hukkuu.

 3. Vastaa

  Laura

  Riikka: kyllä, tuo oli heti mieluisa puku.

  Annika: itse asiassa ei mitään käsitystä Robinin pituudesta, 3-vuotisneuvola on parin viikon päästä. PO.Pin vaatteista paidoista on käytössä 104 ja housuissa 98.

  Talvihaalari on Ticketin 98 ja se ei missään nimessä mahdu enää syksyllä, joten siksi valitsin tuon isomman koon vk-haalaristakin. Robin on ruumiinrakenteeltaan aika tanakka, joten pituutta “menee” tavallaan myös leveyteen.

 4. Vastaa

  Suvi

  Ihana puku, jonka voisin ottaa jos meillä olisi poika! Tytölle voisin ottaa, kun olisi punainen pohja 🙂 Laura, meillä mahtuu päälle vielä 92-kokoinen Uffo – tosin vanhaa mallia, joka on vain hiukan lyhytlahkeisempi kuin tämän kevään Po.P-haalari, siinä meidän kokopuvut. Reimassa on 104-kokoa takki ja housut. Neiti oli tänään 102 cm, kääk!

 5. Vastaa

  mukula

  Ticketin välikausihaalarit ovat usein aavistuksen reilumpia kuin talvipuvut, koska vanutäyte ja talven kankaat eivät ole niin laskeutuvia kuin kesällä. AAPISKUKOSTA saa 10 euron lahjakortin maaliskuussa, kun ostat minkä tahansa Ticketin välikausihaalarin.

 6. Vastaa

  Suwi

  meillä mahtuu kohta 4v. täyttävälle pojalle koon 98 Ticketti vk. 😀 tosin on aika hoikkis tuo poika 😀

 7. Vastaa

  Laura

  Juups, on tuo liian suuri. Mutta ihana silti! Jotenkin kuvittelin, että mitoitus olisi pienentynyt enemmän.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *