Tupsulakit

14/11/2009

pipo6-262x300.jpg

Tupsulakit ovat onneksi taas IN. Meidän lasten pipoissa on tupsuja ollut aina, niissä kun vain on jotakin niin kovin herttaista ja hellyttävää. Isommat ryhtyivät jossain vaiheessa tupsulakkivastaisiksi, mutta nyt ne kelpaavat taas. Kaupoissa on toinen toistaan suloisempia myssyköitä, mutta materiaali on usein joko tuntematon tai tekokuituinen. Pehmeä pipo on uutena söpö, mutta saattaa nukkaantua kammottavaksi muutamassa päivässä. Kannattaa siis kurkistella pesulappua.

Jos puikot pysyvät käsissä edes jotenkuten, voi tupsupipon kutoa itsekin. Villa on lämmin, mutta kutittaa herkkähipiäistä, joten pipon voi vuorittaa alareunastaan, tai valita kutittamattoman langan. Vauvalangoista löytyy pehmeitä merinovillaisia, alpakkakin on monesti siedetty.

Käspaikan sivuilla on mainiot kuvalliset ohjeet tupsujen tekemiseen ja googlella löytyy yksinkertaisia pipo-ohjeita vaikka kuinka paljon.

pipo6pipo4pipo3pipo5pipo2pipo1pipo8pipo9

Pipokuvat:

Ylärivi: H&M

Toinen rivi: Ellos

Kolmas rivi: Lindex

Alin rivi: Vans, Reima


By Sari

kolmen pojan (2001, 2003, 2005) ja tyttären (2007) äiti. Tuore yrittäjä, rakastaa laadukasta lastenkulttuuria ja intoilee yhteiskunnallisista asioista.

2 Comments

 1. Vastaa

  emilia

  mä en oo kans noista tupsulakeista oikeen välittäny, ku niist tulee mieleen oma lapsuus.. 😀 mut nyt löysin meiän 1-vuotiaalle kivan lakin stokcmannilta, bogi merkkisen neulotun myssyn, mis on aika iso tupsu ja on todella nätti..

 2. Vastaa

  Mariam

  joo sama täällä eli toistaiseksi mennään yksivärisillä tupsuttomilla ; )

  Nuo korvaläpälliset joissa roikkuu nyörit/tupsut ovat kovin suloisia, mutta jostain syystä ne eivät vaan käy meidän lasten päähän. Itsellekkin yritin sellaista taannoin mutta kun ei käy niin ei käy : )

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *