Uikkarit mielessä

30/03/2012

Suo_Xhark_logo.png

Vaikka kesään on vielä vähän aikaa, on ihana vähän kurkistella jo uikkareita ym rantajuttuja. Suomessa on aloittanut uusi vauvojen ja lasten uimapukuja valmistava yritys XHARK

 

Suo_Xhark_logo

“Nämä trendikkäät, hauskat ja käytännölliset  uimapuvut  valmistetaan laadukkaimmista materiaalieista. Ne tarjoavat parhaan mahdollisen suojan lapsille jotka ansaitsevat parasta.”

xhark

Pääsin vähän hypiselemään näitä ihanuuksia ja täytyy sanoa, että ihastuin materiaaliin välittömästi. Se tuntui paksulle ja kestävälle. Uimapukujen koot ovat 60-90 cm. Jos lapsella on pulleat reidet, suosittelisin ottamaan yhden koon suuremman kuin normaalisti, koska hihan- ja lahkeensuut ovat napakat. Ne siksi, ettei uimapuku pääse liikkumaan esimerkiksi lapsen hypätessä veteen. Uimapuvut on helppo pukea ja riisua. Niissä on UV-suoja+50 ja ne valmistetaan luontoystävällisestä ja myrkyttömästä materiaalista.

 

DSC_7743

Tässä pari kuvaa mallistosta. Lisää löytyy nettisivuilta. Malliston on suunnitellut suomalais-ranskalainen isä ja vauvojen uimaopettaja, Yan Busset.

 

 

By Ullis

pojan (2011) ja tytön (2009) äiti. Urheilullinen digimarkkinoinnin ammattilainen, joka kokkaa mielellään.

2 Comments

  1. Vastaa

    Janica

    Kivannäköisiä kyllä! 🙂 En vaan ymmärrä, että mitä tuon ikäinen tekee uv-uimapuvulla kun pitäishän pienen käsivarret ja jalatkin suojata!

  2. Vastaa

    Veera

    Niin enitenhän hartiat ja käsivarret ovat auringossa. Vaikka noin pienet pitäisi pitää varjossa muutenkin.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *