Uniikit Orat

06/06/2009

ora.jpg

ora

Ora-vaunuissa on matkustanut suomalaisia jo yli viisikymmentä vuotta. Kun esikoisellemme hankittiin vaunuja lähes yhdeksän vuotta sitten, Ora-vaunuissa oli vielä avainlippu, mutta nykyään vain Saaga-vaunujen kankaat ommellaan Suomessa. Oran vaunujen vahvuus onkin ollut aina suomalaisiin riemastuttaviin sääilmiöihin sopivat materiaalit ja ratkaisut. Pikkuruisiamme kun ei saa tuuli ja jää kylmettää, eikä sade kastella.

Kotimainen tuotanto tarjoaa meille kuluttajille myös henkilökohtaisemman palvelun ja mahdollisuuden esittää toivomuksia. Tosiaan! Saaga-vaunujen vuorikankaat saa valita itse. Haluaisitko jotakin söpöä vauvamaista, vaikka Muumeja tai Nalle Puhin ystävineen? Vai Marimekkoa? Ehkä sittenkin uusi sukupolvi viihtyisi katselemassa isomummon esiliinan kuosia? Italialaista huippudesignia? Ehkä sittenkin suunnittelisit kankaan ihan itse Bonbon Kakussa?

kaikki-pienet-saagat

Vaunujen ulkokankaat voi valita valmiista vaihtoehdoista, koska vain niistä valmistaja voi taata, että ne soveltuvat vaunukäyttöön (vaunujen kankaissa tärkeää on mm. kankaan kestävyys ja valonkesto). Jos yksiväriset vaihtoehdot eivät miellytä, voi toivoa erilaisia yhdistelmiä.

oramm

Tilaaminen on helppoa. Ora-jälleenmyyjiltä saa valmiin postipakkauksen, johon lisätään tarvittavat tiedot, ja paketti postiin vastaanottajan laskuun. Vaunut saat samaan hintaan kuin perusvärisetkin.

saaga-ruskeaturkoosi

Kuvat ja lisätiedot: Orasel


By Sari

kolmen pojan (2001, 2003, 2005) ja tyttären (2007) äiti. Tuore yrittäjä, rakastaa laadukasta lastenkulttuuria ja intoilee yhteiskunnallisista asioista.

1 Comment

  1. Vastaa

    Mannukka

    No vaikka siksi, että vaihtelu virkistää? Äitihän tylsistyy jos työntelee samanlaisia kärryjä vuodesta toiseen. Vaihdetaanhan sitä autojakin, vaikkei vanhassa olisi mitään vikaa.. ja se vasta on kallista lystiä! 🙂 Meillä on ollut kolmella lapsella niin monet erilaiset rattaat, etten edes kehtaa kertoa 😀

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *