Uusi vuosi, uudet kujeet

04/01/2010

j10.jpg

j10Takana on elämän täyteinen vuosi, johon mahtui paljon iloa ja suruakin. Päällimmäisenä kuitenkin pienen päivänsäteemme syntyminen maaliskuussa. Eloisa vauveli ilahduttaa veljiään ja vanhempiaan ihan jokaisena päivänä. Pienen avuttoman vauvan kasvaminen ja kehittyminen touhukkaaksi taaperoksi monine taitoineen on aina yhtä ihmeellistä.

Tuleva vuosi on varmasti myös mielenkiintoinen. Perheemme viimeinen “vauvavuosi” on lopuillaan.  Kuopus onkin jo taitava poika. Joulupukin tuoman taaperokärryn avulla harjoitellaan kävelyä, ensimmäiset sanat on kuultu ja äitiä käsketäänkin topakasti. Olo on haikea, mutta toisaalta lasten kasvamisen myötä avautuu paljon uusia mahdollisuuksia.

jo10

Syksyn tullen meillä jännitetään, kun esikoinen aloittaa koulutaipaleensa. Eihän siitä ole kuin pieni hetki, kun sain pienen peikkotukkaisen vauvan syliini…

Keväällä minityylissä on luvassa ainakin ensiaskelkenkien etsimistä ja syksyllä metsästetään koulureppua ja muita koulutarvikkeita. Myös sisustusjuttuja on luvassa, sillä viimeistään loppukesästä meidän lastenhuoneet kokevat muutoksen. Kahdelle vanhimmalle tehdään yhteinen, isompien poikien huone ja kaksi nuorempaa muuttavat toiseen yhteiseen huoneeseen.

Ehkä jossain vaiheessa raotan teille myös arkeani nyt kahden diabetikon äitinä.

Toivotetaan poikien kanssa kaikille minityylin lukijoille onnellista uutta vuotta. Jos teillä on juttuvinkkejä ja toiveita, niin laittakaa ihmeessä sähköpostia.

6 Comments

 1. Vastaa

  MrsAgatha

  Ihana pieni kärryntyöntelijä! =)

 2. Vastaa

  Miikkis

  Meidän konttailijasta kuoriutui myös samanmoinen kärryttelijä joulun aikana 🙂 Valloittava ikävaihe! Viimeistä viedään meilläkin, ehkä juuri siksi nautin niin suuresti kehitysaskelien seuraamisesta.. Mukava on seurailla Minityyliäkin, kiitos panoksestasi siihen. Hyvä uutta vuotta perheellenne! Ja jaksamista pienten diabetikkojen hoitamiseen. Se on vaativaa. Aika kevyesti sanotaan, että onneksi sen kanssa voi elää – niin voikin, mutta paljon huolehtimista se vaatii. Halauksia!

 3. Vastaa

  riikka

  Ihana kun hän on vähän pyöreä, niin söötti :)) Meillä oli kanssa tuo taaperokärry kovassa käytössä. En tiedä onko teillä onglmia pysyä sen kanssa pystyssä, mutta ainakin kun siirtää ne ruuvit niihin toisiin reikiin, niin kerry ei kippaa. Meillä ainakin sen jälkeen kärry pysyi pystyssä. Ja sitten vauhtia riitti 🙂

 4. Vastaa

  riikka

  Niin siis työntöaisassa olevat ruuvit..

 5. Vastaa

  rumbo

  Ihanaa tätä vuotta ja kyllä se vuosi ja vuodet vain nopsaa vierähtää.
  Kivoja isoja juttuja teillekin luvassa tänä vuonna.
  Meille saa kyllä kanssa kotitutua musta kävelykärry, vaikka sille on käyttöä sitten vasta loppuvuodesta. Lastenhuoneiden muutoksia odotellen…

 6. Vastaa

  SMU

  Olisi ihanaa, jos raottaisit meille arkeasi kahden diabeetikkolapsen aitina. Olen seurannut blogianne jo pitkaan, nauttinut monista vinkeista ja kirjoituksistanne. Tama aihe kiinnostaa tavallista enemman, silla olen myos diabeetikkolapsen aiti. Kovin lohduttavaa ja rohkaisevaa aina lukea, kuinka reipasta arkea teillakin eletaan diabeteksesta huolimatta!

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *