Vaaleanpunaista välikautta (jota piisaa ja piisaa)

08/05/2017

Unknown 16 - Vaaleanpunaista välikautta (jota piisaa ja piisaa)

“Suomen kesä on lyhyt ja vähäluminen” ja loppuvuosi tuntuukin olevan yhtä välikautta. Viime viikkojen oikukkaat kevätsäät ovat pakottaneet pitämään mukana aikamoista arsenaalia eripaksuista vaatetta mukana. Yksi kätevimmistä ulkovaatteista on ollut maahantuojalta saamamme sadehaalari, jonka on voinut tarvittaessa kiskaista joko suoraan sisävaatteiden tai välikausiasun päälle.

Unknown 17 - Vaaleanpunaista välikautta (jota piisaa ja piisaa)

Unknown 18 - Vaaleanpunaista välikautta (jota piisaa ja piisaa)

18424522 10154695457133667 1934054748 n - Vaaleanpunaista välikautta (jota piisaa ja piisaa)Ohut ja notkea kokopuku on nopea pukea, ei hiosta, ja malli on sopivan väljä. Kuosi on mielestäni todella kaunis, samaa löytyy myös kumppareina.

Sadehaalarista tulee varmasti yksi päiväkotivarustuksen kulmakivistä. Minni sai nimittäin paikan ihan meidän kodin läheltä pienestä päiväkodista, mikä untuu aivan lottovoitolta sillä asuinpaikkamme on yksi pääkaupungin vaikeimmista päivähoitotilanteen kannalta.

CeLaVi -merkin sadevaatteita myyvät mm. Nona K ja Etola, lisätietoja Bobo Oy

Unknown 20 - Vaaleanpunaista välikautta (jota piisaa ja piisaa)Joku ilta uskaltauduttiin ulos ilman kuorihousuja. Hummel -merkki on tekemässä vahvaa nousua ulkovaatteissa (tulossa on aivan huikean hienot talvivaatteet !) . Saimme merkiltä tosi kivan takin, joka sopii niin puistoiluun kuin kaupungillekin. Tykkään tosi paljon takin mallista, sillä monet bombermalliset takit jättävät taaperon pitkän selän paljaaksi, mutta tässä mittaa riittää pepun yli. Tämä on hiukan paksumpi, eli myös lämmittää kevät- ja kesäiltoina. Sävy passaa hienosti Gugguun Rose-pipon kanssa.

Unknown 19 - Vaaleanpunaista välikautta (jota piisaa ja piisaa)

Talven aikana Minnistä on kasvanut jo ihan iso tyttö, välillä oikein hätkähdän kun katselen häntä matkan päästä. Vaipat on jätetty pois kerralla, ja elokuussa päiväkotilaista odottaakin isojen ryhmä. Kevät meni kolme kertaa viikossa kerhoillessa.

Unknown 21 - Vaaleanpunaista välikautta (jota piisaa ja piisaa)

Unknown 24 - Vaaleanpunaista välikautta (jota piisaa ja piisaa)

Ei olla kauheasti samisteltu, mutta nämä glittertossut ovat juuri täydelliset äiti-tytär -hömpöttelyyn. Hummelin glittertossuja myy Nona K.

Postauksen tuotteet saatu.

By Laura

kahden pojan (s. 2002 ja 2008) ja tytön (2014) äiti. Kauneuden ammattilainen, joka nauttii kauniista asioista ympärillään.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *