Vaipat vaihtui suurempiin

12/05/2009

pompom-298x300.jpg

pompomMeillä siirryttiin kerta heitolla suurempiin (M-koon) vaippoihin ja hyvä niin, sillä nyt kestoilu sujuu taas. Muutama päivä on jo menty ilman yksiäkään reunavuotoja tai muita pissavahinkoja. Yöt meillä edelleen mennään kertavaipoilla, mutta itselle on jo suuri saavutus se, että päivisin kestoillaan. Kunhan tuo “yösyömäri” tajuaa, että yöt on nukkumista varten, niin äitikin saa ohjattua energiansa yökestoilua kokeilemaan…

Myös meillä päivisin pääasiassa käytetään taskuvaippoja, sillä ne tuntuu kaikin puolin helpoimmilta käyttää ja kuivuvat nopeasti. Myös muutama AIO-vaippa löytyy ja niitäkin käytetään. Nimensä mukaan ovat ihanan helppokäyttöisiä, mutta kuivuminen aika hidasta.

Täytyy myöntää, että en koskaan olisi uskonut “höyrähtäväni” kestovaippoihin näin. Uuteen vaippakokoon siirtyminen tiesi sitä, että saisi hankkia uusia vaippoja ja tällä kertaa vaippoja saa hamstrata hyvillä mielin enemmän, sillä tämän vaippakoon pitäisi mahtuakin sitten kauemmin. Ja eiköhän tuon vauvelin painonnousukin ala pikku hiljaa tasoittumaan! Aika usein sitä löytää itsensä iltaisin lastenvaatteiden sijaan tutkailemasta netin vaippatarjontaa ja niitä ihania kuoseja…

Meidän ensimmäiset villahousut on nyt lanoliinetettu, joten niiden toimivuudesta sitten seuraavalla kerralla.

myllikset

Ensimmäisessä kuvassa Pikkupuoti Pompomin yhden koon Baby Pom AIO-vaippa.

Ala kuvissa Myllymuksujen taskuvaippa.

4 Comments

 1. Vastaa

  ninnu

  Alussa saakin aika nopeaan vaihtaa aina isompaan kokoon, mutta sitten L- koko meneekin loppuajan ja säästöä syntyy.
  Ja pienemmät vaipat saa hyvin kaupaksi kun on vähän käytettyjä ja vielä siistejä, mutta esim. meidän L-kokoisista ei enää paljonkaan voi pyytää, on ne jo niin kulahtaneita kovassa käytössä.

 2. Vastaa

  Sari

  Onpas näppärän näköinen tuo Pompom. On niin uusi malli, ettei ole ollenkaan meille tuttu.

 3. Vastaa

  Irene

  Meillä L kokoon siirryttiin 4kk iässä ja siinä ollaan edelleen 1v9kk iässä! Pienemmät koot ostinkin käytettynä ja myin eteenpäin hyvin pienellä tappiolla.

 4. Vastaa

  Marika

  Monet vauvat kuulemma taas palaavat L-koosta M-kokoon, kun nousevat pystyyn ja solakoituvat, ja toiset eivät tarvitse M-kokoa isompaa ikinä. Meillä jää S-koko 3-6kg pieneksi ihan näinä päivinä, sen sijaan jos S-koko on 5-8kg, mentänee sillä vielä pitkään.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *