Vaippavalintoja

05/05/2009

product_thumb.jpg

Meidän pikkumies ei olekaan enää kovin pikkuinen, vaan seitsenviikkoisena painoa on kertynyt yli kuuden kilon edestä. Erityisesti hurjan painon nousun näkee vatsassa (ja kaksoisleuassa), joka on suuri ja pyöreä. Tämä vaikuttaa myös kestovaippailuun ja antaa siihen omat haasteensa. Pienimmät vaipat alkaa olla “käyttökelvottomia”, sillä vatsa vaatii kiinnitystä ääriasentoon, mutta silloin falskaa herkästi reisien kohdalta. Tämä tietää sitä, että päästään hankkimaan uusia ja ihania vaippoja suuremmassa koossa…

product_thumbSuureksi suosikiksi meillä on noussut Pehmo-nalle sisävaippa, joka on nimensä mukaan ihanan pehmoinen ja varmasti mukava vauvan päällä.  Muodoltaan sopii erinomaisesti meidän jässikälle. Sisävaippoja meillä on käytetty erilaisten kuorien kanssa, mutta villahousuja odotellaan saapuvaksi. Ajattelin, että sisävaipan ja villahousujen yhdistelmä olisi ehkä toimivin “hankalan” mallisella vauvalla ja säästyttäisiin niiltä reunavuodoilta. Mitä mieltä olette?

lisa_2_hiresViimeks kirjoitin siitä, kuinka meillä pitkät päiväunet tuottivat ongelmia. Ne ongelmat ovat historiaa ja nykyään uniltaan herää tyytyväinen ja kuiva vauva. Pitkille unille paljon pissaava vauva tarvitsee vain tarpeeksi paljon imua. Nämä ovat vauvakohtaisia asioita ja kokeilemalla jokainen löytää omalle vauvalleen sopivan paketin, mutta voin lämpimästi suositella Mannamaan uutta perhosimua. Siinä on riittävästi imua pitkille unille, mutta se myös kuivuu nopeasti, koska sen saa avattua.

Kuvat: www.mannamaa.com, www.nanu.fi

P.S Kokoamme kaikki kestovaippakoulun postaukset yhdeksi “arkistoksi”, josta ne kaikki on helposti löydettävissä. Pääsivun lisäksi kestoiluasiaa löytyy siis tästä lähtien myös kestovaippakoulu-välilehdeltä, jonne pääsee sivun yläreunassa olevasta painikkeesta.

1 Comment

  1. Vastaa

    Marika

    Mun täytynee hankkia tuollainen Pehmo-Nalle meille testiin, kun Nalle Nöttönen jää pieneksi. On niin ihanan pehmeä.

    Hyvin näihinkin hommiin hurahtaa ;)!

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *