Välikausi avattu

06/04/2009

img_9997.jpg

img_9997 Meilläpäin lunta on tähän asti riittänyt, joten vasta menneenä viikonloppuna päästiin ensimmäistä kertaa testailemaan  välikauden vaatteita. Totuttuun ja hyväksi havaittuun tapaan tänäkin vuonna talvivaatteista siirryttiin Po.pin kuoritakin ja windstopper fleecen yhdistelmään. Isommille pojille mahtuvat vielä viime vuonna hankitut takit, mutta taaperon kasvupyrähdyksen takia vanha takki oli jäänyt pieneksi. Tämäpä ei äitiä haitannut, sillä Po.pin kevään mallistossa kuoritakit ja fleecet on aivan ihanan pirteissä väreissä.

Kuoritakki ja fleece pitää lapsen niin lämpinä kuin tuuleltakin suojassa. Kun ilmat lämpenee voi fleecen jättää pois välistä. Meillä fleecetakkeja käytetään paljon myös sellaisenaan esimerkiksi kesän viileinä iltoina.

Po.pin välikausihousuja ei meillä olekaan ennen testattu, mutta nyt tulivat jäädäkseen. Ominaisuudet ovat kaikin puolin huippuluokkaa ja kangas kestää niin hiekkalaatikolla kuin metsässä rymytessä. Kenties paras ominaisuus housuissa lienee niiden sivussa oleva pitkä vetoketju, joka helpottaa suunnattomasti kenkien pukemista ja riisumista. Tämä ominaisuus sai valtaisat kehut myös meidän isiltä, jolle lasten ulkovaatteiden pukeminen ei ole sitä kaikkein mieluisinta puuhaa. Erityismaininta vielä hyvistä heijastimista.

Taapero itse viihtyy vaatteissaan hyvin. Erityisen mieleinen on asun väritys, pelaahan poikien suosikkijoukkue HPK samoissa väreissä. Tamperelaisena ja vanhana ilves-fanina jäinkin pohtimaan, josko olisi sittenkin pitänyt valita se vihreä takki… 😉

img_0068

img_9985img_0010img_0057img_0028img_0081img_0045

Taaperolla  on jalassa ihanan kevyet Crocs-saappaat, jotka toimii pienellä tallustelijalla hyvin.

Pipo on Po.pin ja rukkaset Lennen. Näissä pysyi kädet aivan kuivina ja peukkukin menee hyvin paikoilleen. Lennen rukkasia ja muitakin vaatteita saa netin kautta Juulia&Joonatanista.

7 Comments

 1. Vastaa

  maija78

  Ihana tuo oranssi takki!
  Po.P:in välikausihousuihin ollaan tyytyväisiä myös meillä ja kenkien päälle on helppo saada lahkeet vetoketjun ansiosta.
  Diners Club-luottokortin omistajalle vinkiksi: Kuoritakin ostajalle wind stopper fleece puoleen hintaan po.p-myymälöistä (ja Turkuunhan avataan oma myymälä skanssiin 17.4.2009!)
  Crocsin saappaat on mielestäni olleet muuten hyvät mutta lyhytjalkaiselle taaperolle varsi oli liian pitkä.

 2. Vastaa

  Sari

  Meillä on pikkukoululainen ihastunut Po.pin housujen vetskareihin. Aina kun on kiire välitunnille tai tunnille. Ihanat värit!

 3. Vastaa

  Suvi

  Hei! Osaatteko kertoa Lennen välikausihanskojen mitoituksesta? Eli onko esim. koko 1 tarkoitettu 1-vuotiaalle ja ovatko koot reiluja? Hinta vaikuttaa enemmän kuin sopivalta ja väritkin on kivoja.

 4. Vastaa

  Heini

  Suvi, Lennen rukkasten koot menee varmaankin suunnilleen juuri niin, että koko 1 menee 1-vuotiaalle jne. Riippuen tietysti lapsen käden koostakin.
  Meidän 2,5-vuotiaalla on koko 2 ja se on juuri sopiva. Ja pojalla ei aivan pienet kädet ole, joten ehkä koot ovat ennemmin reiluja kuin niukkoja.

 5. Vastaa

  Adeleide

  Hyviä kuvia ja ihanan reipas asu! Oli kyllä tosi herkullisia tämän kevään PO.P -kuoritakkien värit, niistä oli ihan vaikea valita kun olisi halunnut yhden jokaista! 🙂

 6. Vastaa

  Selma

  Miten Po.pin välikausihousujen vetoketju-kohta pitää vettä? Siis jos ihan kunnon vesilätäkössä seisoo/leikkii?

 7. Vastaa

  Heini

  Selma,
  Viikonloppuna taapero kävi Po.pin housut jalassa isoissa lätäköissä kunnolla pulikoimassa ja täysin kuiva poika vaatteista kuoriutui.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *