Vanhatapio bebes

21/08/2009

beebaby2-213x300.jpg

beebaby2

Maailmallakin mainetta niittäneen designerin Tiia Vanhatapion vauvanvaatemallisto Vanhatapio bebes tarjoaa joko pastellisävyisten tai vallallaan olevien retrovaatteiden sekaan jotakin todella erilaista. Selkeitä värejä, graafisia muotoja ja mikä tärkeintä laadukkaita  materiaaleja.

Omaan makuun iskee ja lujaa. Meidän vauvalla oli alkukesästä käytössä aivan  järisyttävän ihana “ampparisetti”, joka harmillisesti jäi jo pieneksi. Haaveilenkin jo uudesta kappaleesta, suosikkini on “Kill Bill-puku” ja ensi kesäksi on hankittava jokin uusi kesäasu.

Tykkääkö muut?

bodylonglegs_lbunny_pants_lkillbill_onsie_lkimono_l

Koko mallisto ja mm. ihana ristiäismekko löytyy Tiian Vanhatapio nettiputiikista täältä

12 Comments

 1. Vastaa

  Annika

  Minun mielestäni kammottavia..en tiedä miksi. Näin noita ihan livenä kerran, enkä tykännyt, jotenkin hankalan ja liian “erikoisen” näköisiä.

 2. Vastaa

  Finette

  Nojoo ja ei. 🙂 Musta tuntuu, että kun lapsille suunnitellaan vaatteita oikein antaumuksella, niin mennään aina yli tai ali. Joko on niin lapsellista tai sitten yritetään olla niin design-erikoisia… Tämä tuota jälkimmäistä, sellaista graafista, japanihenkeä. Ei oikein iske muhun. Selkeä mustavalkoinen kyllä, mutta keltainen mustan kanssa tuo mieleen tosiaan ampparin…

 3. Vastaa

  maija

  Tykkään näistä, mun mielestä nämä eivät ole väkisin suunnitellun oloisia. Ja keltainen on kiva piristys!

 4. Vastaa

  marjuli

  Musta karseita ja jotenkin tosi epäkäytännöllisen näköisiä. Mutta tottakai silti on kiva, että tehdään jotain kunnolla erilaista!

 5. Vastaa

  Henna

  Kyllä kolahtaa ja kovaa! Olisipa vauva jota pukea.

 6. Vastaa

  kent

  En tykkää, jotenkin liian “kovia” mun makuun.

 7. Vastaa

  Ohhoh

  No “ihan kivoja”… Mutta olenko ainoa, joka ei I-K-I-N-Ä maksaisi vauvan yhdestä bodysta 45e?? Aivan sama kenen suunnittelema ja mitä materiaalia…

 8. Vastaa

  Annika

  Ohhoh: En minäkään maksaisi, en koskaan! Se kun menee päälle n. 2-4kk, ihan hullua laittaa noin paljon rahaa…ja kun nuo ei edes ole mitään ihania.

 9. Vastaa

  Adeleide

  Harmi kun näitä kuvia ei saa klikattua suuremmaksi – siis onko tuossa amppariasussa shortsit legginsien päällä vai..?
  Aika eri näköisiä vaatteita ainakin ovat, mulla vaan on joku ongelma keltaisen kanssa eikä kietaisuvaatteet ole myöskään olleet oikein meidän juttuja, jätän siis muille.

 10. Vastaa

  Laura

  Nuo valkoiset housut ovat malliltaan aivan ihanat, mutta en kyllä tykkää tuosta zombie-pupun kuvasta: minusta se on pelottava, kun sillä ei ole silmiä – pelkät silmäkuopat vain! Kietaisubody ja -haalari ovat ihania ja voisin kyllä maksaakin niistä, arvostan kotimaista suunnittelua ja kunnon materiaaleista valmistettuja vaatteita.

 11. Vastaa

  rumbo

  Kill Bill-puku on magee ja muutenkin tykkään kovasti.

 12. Vastaa

  Essi

  Epäkäytännöllisiä noi ainakin on… Mut jos siitä ei piittaa, niin miksei? Itse en haluaisi lapsilleni noin vaikeita vaatteita.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *