Varastettuja kesäpäiviä ja isompia mehuja

07/05/2017

raikastamo kansi - Varastettuja kesäpäiviä ja isompia mehuja

Kaupallinen yhteistyö Lasten PR ja Raikastamo

Viiltävän kylmän kevään pelastus on muutama lämpimänä hehkuva aurinkoinen päivä, jolloin melkein voi kuvitella heränneensä kesään. Tulee kiire kaivaa riippumatto yläkaapista ja pyyhkiä talven pölyt varastossa levänneestä aurinkovarjosta. Terassi harjataan ja haetaan ulkokalusteita paikoilleen.

Lapset hipsivät sukkasillaan varovasti kokeilemaan riippumattoa ja kannan oman kahvikuppini ulos talvenkalpein käsin. Auringon lämpö iholla tuntuu suloiselta.

Seuraavana päivänä lapsi kasaa sylin täyteen tavaraa ja valtaa riippumaton kirjoineen. Kädenojennuksen päässä on herkkuja myös pihatöissä pyöriville aikuisille.

Mustarastas viheltelee riemuissaan ja pörröinen kimalainen rakentaa kotiaan lähistölle. Pian sen armeija pölyttää omena- ja luumupuut, mansikat, mustikat ja marjat.

raikastamo5 - Varastettuja kesäpäiviä ja isompia mehuja raikastamo3 - Varastettuja kesäpäiviä ja isompia mehuja raikastamo2 - Varastettuja kesäpäiviä ja isompia mehuja raikastamo1 - Varastettuja kesäpäiviä ja isompia mehujaraikastamo4 - Varastettuja kesäpäiviä ja isompia mehuja

Lasten lempparimehut saa nyt myös litran purkeissa. Teineille pillimehut ovat jo liian pieniä ja repuissa kulkee litran purkkeja, joten äiti on tyytyväinen luomuvalintaan, jossa ei ole lisättyä sokeria. Litran täysmehut ovat ottaneet paikkansa koko perheen aamiaispöydässä.

Raikastamo on muuten aloittanut yhteistyö Suomen Luonnonsuojeluliiton kanssa. Uusista Norppa-pillimehuista menee 10 senttiä saimaannorpan suojeluun. Kannattaa siis valita pillimehu, joka auttaa maailman 360 saimaannorppaa säilymään. Mehuja saa K-kaupoista. S-ryhmä, herätys!

Raikastamon luomupillimehut   Raikastamo - Varastettuja kesäpäiviä ja isompia mehuja

By Sari

kolmen pojan (2001, 2003, 2005) ja tyttären (2007) äiti. Tuore yrittäjä, rakastaa laadukasta lastenkulttuuria ja intoilee yhteiskunnallisista asioista.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *