Vaunutarvikkeita talveen

10/03/2009

muhvi.jpg

Tämä talvi on ollut ihmeellisen luminen. Lunta on ollut monen miltei lumettoman talven jälkeen niin paljon, että ihan oma lapsuus tulee mieleen. Silloinhan lunta riitti aina vaan…

Toivoa sopii, että myös tulevina talvina saamme kunnon lumipeitteen maahan ja myös sopivasti pakkasta. Niistä haaveillessa esittelen teille kaksi ainakin  itselleni aivan uutta vaunuvarustetta. Tämä talvi on ehkä lumimyräkästä huolimatta kääntymässä kohti kevättä, mutta ehkä jo ensi talvena näille olisi käyttöä.


muhviVaunu-muhvi

Vaunumuhvi kiinnitetään vaunujen työntöaisaan ja sen tehtävänä on pitää työntäjän kädet lämpiminä ja suojassa pakkasilmalla.

Muhvi toimii myös tarvittaessa lämpimänä istuinalustana tai vaikkapa hoitoalustana. Tarroilla kiinnitettävä muhvi sopii kaikkiin vaunuihin, joissa on yhtenäinen työntöaisa.


suksetVaunu-sukset

Vaunujen renkaiden alle kiinnitettävät sukset helpottavat kulkemista jäillä, ulkoilureiteillä ja huonosti auratuilla teillä.

HT Sukseen valmistamat vaunusukset sopivat kaikkiin nelipyöräisiin lastenvaunuihin, myös rinnakkain istuttaviin kaksostenrattaisiin.

Kuvat ja lähteet:

www.lastentarvike.fi, www.htsuksee.fi

3 Comments

 1. Vastaa

  Laura

  Heh, olisi ollut noille suksille käyttöä meidän nurkilla tässä eräänäkin aamuna.

 2. Vastaa

  Sari

  Saisinko nuo sukset tänne vartin sisään? Kiitos!

 3. Vastaa

  Misupai

  Just viime viikolla Lapissa ollessamme mietimme, miten kätevää ois sukset vaunuihin. Muistelen, että joskus 90-luvulla kummipojan ollessa pieni oli jo noita suksia mutta sitten en ole kuullut niistä. Ja varmasti tosi hyödylliset niille, jotka asuu maalla ja pyöräteitä ei ole, jolloin myös lenkkimahdollisuudet on rajalliset. Tai jos on innokas pilkkijä, niin voi ottaa vaavin mukaan!

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *