Veikeä ankkakaveri Kawan

19/05/2017

Unknown 1 - Veikeä ankkakaveri Kawan
Unknown 4 - Veikeä ankkakaveri Kawan
Minni sai suloisen uuden kylpyankan. Suurisilmäinen söpöläinen Kawan on valmistettu luonnonkumista. Umpinainen lelu ei kerää vettä sisäänsä, joten se on käytössä hygieeninen ja turvallinen kylpy- ja vesileikeissä.

Saatavilla on kolme eri kokoa. Ankka toimii leikkikaverina, puruleluna sekä kylpyleluna. Kerrassaan liikuttava uusi tuttavuus!

Unknown - Veikeä ankkakaveri Kawan18555015 10154727191843667 246472096 n - Veikeä ankkakaveri Kawan

Valmistaja Hevea on luonnonmukaisuutta, ekologisuutta ja kierrätettävyyttä rakastava yritys, jonka tavoitteena on turvalliset ja kestävät tuotteet lapsille. Tuttien, purulelujen ja kylpylelujen materiaalina käytetään 100% luonnonkumia joka ei sisällä BPA:ta, ftalaatteja, PVC:tä tai väriaineita.

Unknown 5 - Veikeä ankkakaveri KawanUnknown 2 - Veikeä ankkakaveri Kawan18555015 10154727191843667 246472096 n 1 - Veikeä ankkakaveri Kawan

18578603 10154727191333667 1282144226 n - Veikeä ankkakaveri Kawan

Kawan pääsi viime viikonloppuna meidän matkaan Oulun  Lapland Hotelliin, jolle myös maailman suurin suositus. Ketjulla on hotelleja luonnollisesti Lapissa, mutta lisäksi kaupungeissa: Tampereella, Oulussa sekä ensi vuonna myös Helsingissä Bulevardilla. Sisustus, ruoka, ja ennenkaikkea palvelu ovat omaa luokkaansa myös kansainvälisellä tasolla. Tässä loistava esimerkki erikoistumisen merkityksestä. Enää emme Tampereella tai Oulussa majoitu muualla, ja innolla odotamme Helsingin hotellin valmistumista.

By Laura

kahden pojan (s. 2002 ja 2008) ja tytön (2014) äiti. Kauneuden ammattilainen, joka nauttii kauniista asioista ympärillään.

3 Comments

 1. Vastaa

  Westend Mum

  Tuo umpinaisuus on tosiaan tärkeä seikka. Monet muut vesilelut imevät vedet sisäänsä ja siellä ne sitten lilluvat, aiheuttaen ties mitä kasvustoa…
  http://westendmum.fi

 2. Vastaa

  Minka

  Päädyin ekaa kertaa blogiinne hakusanoilla “Toscana heinäkuussa” ja aivan mahtavia juttuja täällä! Matkapostauksia luin jo useamman, tosi kiinnostavia, osa paikoista tuttuja ja osa listalla (tosin yksi Bamse-loma riitti myös meille…).

  Jään nyt varmasti lukijaksi, kiinnostavia aiheita tässä riittää selattavaksi. Mutta mielenkiintoni herätti myös se, että meilläkin on Lauran tapaan kolme lasta, joista nuorimpaan on selkeä ikäero. Tämä perheen rikkaus eri-ikäisten lasten kanssa tuo kaiken ihanuuden takia todellakin myös haasteita (taitaa jäädä Uffizit käymättä, kun matkassa myös 1,5-vuotias,koululaiset voisi sentään lahjoa hengaamaan pari tuntia mukana ;)!…)

  Oletko muuten kirjoittanut jo eri-ikäisten lasten kanssa yhteisistä puuhista? Jos et, niin se olisi toiveenani. Nytkin kaipaisin uusia vinkkejä, mitä kivaa tehdä esiteinien ja taaperon kanssa kesälomalla. Siis ennen sitä Toscanaa…toivottavasti se ei ole täysin tuhoontuomittu idea heinäkuussa. Mutta ei voinut nyt muutakaan. Huh.

  1. Vastaa

   Laura

   Moi Minka ja onpa kiva kun löysit tänne! Matkailu on meidän sydäntä lähellä. Tosiaan, löytyy kolme lasta kuuden vuoden ikäeroin, ja se asettaa haasteensa (myös) matkailulle. Tähän astisista lomista paras on ollut Välimeren risteily viime kesänä. Tykättiin niin paljon, että lähdetään kesäkuussa uudestaan. Siellä on kaikille tekemistä, ja vaihtuvat maisemat tekevät matkasta mielenkiintoisen. Noin muuten täytyy todeta, että vaikka pojat rakastavat pikkusiskoaan, yhteistä tekemistä tälle kolmikolle on haastava keksiä. Se mikä on isossa ikäerossa plussaa, on että nyt jo 15-vuotias isoin voi tarvittaessa toimia “mannynä” pikkusiskolleen.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *