Veja -viimeinkin luomulenkkarit

12/01/2010

veja12x-300x200.jpg

Etsiskelin viime keväänä mahdollisimman ekologisia kenkiä lapsille, mutta en löytänyt juuri mitään. Joko saatavuus oli todella hankalaa, tai mallistoissa oli kenkiä vain aikuisille.

Viimein löysin Vejat. Veja -tossujen materiaaleina on luomupuuvillasta muokattu canvas, villikumipuista kerätty latex ja ekologinen nahka. Kengät on käsitelty ja värjätty vain myrkyttömillä luonnonmukaisilla aineilla. Valmistuksessa noudatetaan reilun kaupan periaatteita.

Ja ne näyttävätkin tosi makeilta!

Heti Suomeen näitä, kiitos!

veja12xveja-cuir-lacets-red-profil_2veja-cuir-velcro-anthracite-profil_4yhst-68055111625589_2089_6691848

Kuvat: Veja, netissä myy Made -in-prairiesBy Sari

kolmen pojan (2001, 2003, 2005) ja tyttären (2007) äiti. Tuore yrittäjä, rakastaa laadukasta lastenkulttuuria ja intoilee yhteiskunnallisista asioista.

8 Comments

 1. Vastaa

  M--K

  Hyvän näköisiä. Meille ostettiin viime keväänä 3v:n juhlakengiksi Kavatin jonkinlaiset ekokengät, muistan nähneeni Elloksenkin nettikaupassa näitä. Ovat tosi hyvät perusnahkakengät tarraläppäkiinnityksellä, meidän perheen tyylikkäimmät ja moneen menoon sopivat.

 2. Vastaa

  emppu

  Ihanat nuo alimmaiset harmaat, taitavat olla vielä ihan pieneen jalkaan. Onko tietoa, mistä näitä saa tai mistä kuva on, kun linkin takana on kyllä noita muita kenkiä, muttei näitä pienten mallisia?

 3. Vastaa

  PikkuSanna

  Hienoja. Kiitos vinkistä.

 4. Vastaa

  Sari

  emppu, katsopa Vejan kotisivuilta Collections ja Veja BêBê. Ovat tosiaan ihan vauvakokoa.

 5. Vastaa

  Jenni

  Meillä on pojalla jo toiset Simple Shoesin ihanat kengät: http://www.simpleshoes.com. Ruskea-siniset Doodlet on mun suosikit tällä hetkellä. Jos olisi tyttö, niin löytyisi vielä herkumpia;). Nää meidän on ostettu Amerikasta, mutta näkyy ainakin Saksassa ja Britanniassa niitä myytävän.

 6. Vastaa

  Sari

  Oi, onpas kivoja malleja Simpleshoesilla. Suomessakin myy ainakin Brandos, tosin on vain yksi malli tytöille. Saisi tulla näitäkin lisää!

 7. Vastaa

  Mono

  Mono tuo Veján kengät ensimmäisenä Suomeen tänä kesänä! 🙂
  Tosin nyt aluksi saatavilla vain aikuisten kokoja…

 8. Vastaa

  Maria

  Myös Helsingin Yrjönkadun Liikkeestä (www.liike-shop.com) saa
  aikuisten Vejoja tänä kesänä! 🙂

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *