Ver de Terre ja pakko-saada -tilanne

15/04/2010

vdt1.jpg

Meillä eskarilainen tarvitsi kevyen veden ja kuran ulkopuolella pitävän puvun repussa kulkemaan, kun äiti ei enää jaksa pestä ulkovaatteita jatkuvasti ja aamulla jännittää onko yö ehtinyt kuivata vai turvaudutaanko isoveljen lainahousuihin. Joo myönnän, yritin hankkia pihisti, mutta ehkä lähti pihistelykin lapasesta. Liukkaat on lapaset, ei voi auttaa.

No sitten iski taas lipeämisvaara. Sopiva puku pojalle löytyi MiniQ:sta oikean värisenä ja kokoisena, mutta samalla sattui silmään TÄMÄ. (Klikkaa kuvaa, takki näkyy takaa <3). Keksin muutamassa sekunnissa todella monta erilaista tarvetta tälle. Huh. Laittoman suloinen -ja niin meidän värinen.

Ehkä VdT hinkua pahentaa myös se, että pesin juuri tytön viime vuoden välikausipuvun uutta kotia varten. Onneksi edes isoveljelle pieneksi jäänyt VdT -toppahaalari odottaa siskoa kaapissa. Kuvissa talvitunnelmissa: haalari VdT, pipo Unilja.

vdt1vdt2

By Sari

kolmen pojan (2001, 2003, 2005) ja tyttären (2007) äiti. Tuore yrittäjä, rakastaa laadukasta lastenkulttuuria ja intoilee yhteiskunnallisista asioista.

9 Comments

 1. Vastaa

  Heidi

  Ihania ulkovaatteita! Olen kuullut tästä merkistä pelkkää hyvää, harkinnassa takki meillekin…

 2. Vastaa

  Stine

  Meillä on kaikilla neljällä noi VdT:n rusettitakit, nuorimmalla vaaleanvihreä, toisiks nuorimmalla vaaleanpunainen, toisiks vanhimmalla vaaleanharmaa ja vanhimmalla valkoinen. Jemmassa on toisiks vanhimmalta jo pieneks jäänyt liila. Ne on syötävän suloisia! Ja mielettömän hyvä laatuisia. Meillä esikoinen on käyttänyt sitä harmaata takkia jo kaksi kautta ja nyt se siirtyi kakkoselle ihan hyväkuntoisena. Hanki ihmeessä teille sellainen! Huutiksestakin niitä voi löytyä. Niissä on muuten sit aika pitkät hihat et ei kannata ottaa hirivttävän paljon kasvunvaraa, jollei tyttö ole kovin pitkäraajainen.

 3. Vastaa

  Oliviah

  Meiltäkin löytyy tuo VDT:n rusettitakki punaisena beigellä rusetilla. Kuva meidän takista löytyy blogistani http://karpaloita.blogspot.com/2010/04/rohkeasti-valikautta-paalle.html. Aivan huippu takki. Ensi vuodeksi hankitaan ehdottomasti samanlainen heti kun vain osaisi värin päättää. Hihat on tosiaan pitkät. Meidän 92 cm+ 2,5 vuotiaalle koko 92 on oikein sopiva ja menee varmasti syksylläkin.

 4. Vastaa

  Tarja

  Ja myös miniQ:sta löytyy tuota rusettitakkia, vink;) Ruskeana, vaaleanharmaana, punaisena ja vaaleanpunaisena. Yhdyn Stinen kommentteihin, ovat todellakin syötävän suloisia!!

 5. Vastaa

  Stine

  Se MiniQ:n nougat-väri oli muuten hieno! Miksiköhän sitä väriä ei VdT:n omilla nettisivuilla mainita lainkaan?

 6. Vastaa

  Miriam

  Aivan ihana pipo!

 7. Vastaa

  anana

  Et ole ainoa. Minulle myös tuli lievähkö pakkomielle joku aika sitten. Enkä viheltänyt peliä poikki ennen kuin kaappiimme eksyi vaaleanpunainen rusettitakki 😉

 8. Vastaa

  Miikkis

  Soma takki! Kuinka monta voi välikaudeksi hyvällä syyllä hankkia? 😛

 9. Vastaa

  Stine

  Tossa takissa on muuten kevyt toppaus, joten menee pikkupakkasillakin, eli käyttömahdollisuuksia on paljon!

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *