Vielä vähän Halloweenia

07/11/2017

Oliko teillä monet Halloween-juhlat tänä vuonna? Halloweenin vietto tuntuu jakautuvan kahdelle viikonlopulle, joten olin varautunut molempina viikonloppuina karkkikulhon kanssa. Me odoteltiin keppostelijoita kovasti, mutta kumpanakaan ei tullut yhtään!? Nämä ”Halloween viikonloput” olivat muuten täynnä ohjelmaa, joten sunnuntai valikoitui perheen perinteiseksi Halloween juhlapäiväksi. Tässä teille vielä vähän Halloweenia. Ollaan vietetty pienimuotoisesti omalla porukalla Halloweeniä jo useampana vuonna. Tänä vuonna menu sisälsi mm. homeisia silmämunia, oksentavia paprikoita, ientulehduksesta kärsiviä hymysuita ja pääkallojen valtaaman hautausmaan.


Homeiset silmämunat on tehty keitetyistä kananmunista, ketsupista ja cuacamolesta. Silmän keskusta on tehty täytelakusta kun ei löytynyt mitään muuta siihen sopivaa ainesta kotoa.

Oranssit paprikat ovat helppo vaihtoehto kurpitsoille. Kaiversin näihin naamat ja laitoin täytteeksi jauhelihaa, suusta spaghettia ja cuacamolea. Kypsensin paprikoita vielä 30 min uunissa.

Omenoista, kinuskikastikkeesta ja vaahtokarkeista saa hauskoja ientulehduksesta kärsiviä hymysuita.


Ruoka saa näyttää kammottavalle mutta sen pitää näissä juhlissa kuitenkin olla syötävää. Jälkiruuaksi tein porkkanapiirakan, jota yritin koristella lakritsikastikkeella. Se levisi kuitenkin pinnalle epämääräiseksi kasaksi, joten jälkkäri muuttui lumiseksi pääkallojen valtaamaksi hautausmaaksi.

By Ullis

pojan (2011) ja tytön (2009) äiti. Urheilullinen digimarkkinoinnin ammattilainen, joka kokkaa mielellään.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *