Viihdytän sairasta lasta, osa 2

12/12/2010

IMG_0542-300x225.jpg

IMG_0542
Robin on ollut kuumeeton mutta kiukkuinen koko viikonlopun. Hamsterit viihdyttivät kyllä perjantaina, mutta tänään alkoivat kaatua seinät päälle kotona.
Piipahdimme pihalla, mutta posket jäätyivät ja lunta oli liikaa, lapsen mielestä siis.

IMG_0552

Ulkoiluasuna kovia pakkasia varten Miniq:sta tilattu vihreä Ticketin haalari ja jaloissa superlämpimät hirviö-Emut.

Lopun sisäpäivän paras juttu oli netti. Legon sivuilta löytyi hauskoja Duplo-tehtäviä ja -videoita, jotka ilahduttivat kovasti toipilasta -ainakin hetken. IMG_0571

By Laura

kahden pojan (s. 2002 ja 2008) ja tytön (2014) äiti. Kauneuden ammattilainen, joka nauttii kauniista asioista ympärillään.

8 Comments

 1. Vastaa

  Liisa

  Heippa,
  olisin kysellyt, millaiset nuo Emut ovat olleet lapsen käytössä? Meillä on toistaiseksi Vikingin goret riittäneet hyvin, mutta mietin noita toisiksi kengiksi.

  1. Vastaa

   Laura

   Heippa Liisa!
   Emut ovat ihanan lämpimät, meillä on Emut käytössä Kanadansaappaiden vaihtareina. Itse käytän lapsilla goreja muutaman asteen pakkasilla ja nollakelillä.

 2. Vastaa

  Liisa

  Me asutaan etelässä (nyt en muista, olettekos te jossain pohjoisemmassa päin?), joten yleensä talvet ovat olleet juuri tuota “gore”-tasoa ja jopa välikausikenkiä on välillä käytetty. Mutta viime talvi kyllä teki poikkeuksen ja tämäkin alkaa aika kirpakkaasti, joten ehkä tänä vuonna tarvittaisiin jotain muutakin… Itselle tilasin viime viikolla Emut ja mietin, että ovatko ne lapsille turhan arat vai ei…

  1. Vastaa

   Laura

   Moikka Liisa!
   Helsingissä mekin asutaan. Viime talvi oli ensimmäinen, jolloin eivät lapset pärjänneet goreilla. Esikoisella oli Kanadansaappaat ja kuopuksella Tepsut. Täksi talveksi on molemmille Kandadansaappaat ja Emut. Ei Emut noilla lumilla mene miksikään.

 3. Vastaa

  Laura

  Moikka,millainen tuo t2h:n haalari on ollut käytössä? Onko lapsen helppo liikkua ja onko oikeasti lämmin?
  Meillä oli tytöllä viime talvena se snow baggie ja olin tosi tyytyväinen muuten,mutta oli minusta meidän hoikkikselle jopa liian baggie. Nyt mietin josko nyt lopputalvesta kokeilisi tuota toista mallia

 4. Vastaa

  Liisa

  Kiitos Laura vastauksista. 🙂 Kysyisin vielä, kumpia suosittelisit, Emuja vai Kanadansaappaita, jos vain yhdet hankkii (gorejen rinnalle)? Ja ulkoiluun siis, “kaupunkikäyttö” on meillä hyvin vähäistä.

  1. Vastaa

   Laura

   Heippa taas Liisa!
   Hmm… Hiukan vaikea päättää, kummat olisivat paremmat. Ehkä Kanadansaappaat ovat hiukan monipuolisemmat talvikengät ( ja Emut sitten aivan paukkupakkasilla lämpimämmät). Kannattaa valita saappaista sellainen koko, että mahtuu tarvittaessa villasukkaa väliin.

 5. Vastaa

  Minityylin Laura

  Laura:
  On tosi lämmin ja lapsen on varmaan helpompi liikkua kuin Baggie-mallin kanssa, jonka haaraosa roikkuu helposti polvien tuntumassa.

  Ja jotenkin taas hiukan slimmimpi malli miellyttää enemmän, vaikka aikoinaan ihastuin juuri Baggieeen Ticketiltä.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *