Vikingiltä kengät talveksi?

29/08/2009

9143737-266x300.jpg

9143737

Vikingin kengistä mulla ei pahaa sanottavaa ole. Meidän pojat saa useimmat vaatekappaleensa rikki tai puhki, mutta Vikingin kengät ovat kestäneet, niin välikausi- kuin talvikenkinä.

Tuleva talvimallisto tarjoaa tytöille ihanuuksia ja karkkivärejä. Pojille on taas tummia, mutta sopivan simppeleitä asuun kuin asuun sopivia malleja.

Kurkkaa kaikki värit ja mallit täältä.


913380591401719143837914377391437419143739

7 Comments

 1. Vastaa

  Hanna

  Miten lämpimät nuo talvi-goret ovat pakkasella? Liukas pohja? Meillä on joka talvi ollut Kavatit, mutta virkistäisikö vaihtelu vai onko sittenkin vanhassa vara parempi…?

 2. Vastaa

  Riikka

  Minuakin kiinnostaisi ovatko lämpimät? Meillä oli viime talvena tepsut jotka olivat aivan nappivalinta 1-vuotiaalle. Varsinkin siitä syystä että poikamme jalkapöytä on sen verran pullea. Mitkään kauniit kengät ne ei mielestäni ole, mutta oli helppo laitta jalkaan ja todella lämpimät.

 3. Vastaa

  Marika

  Mielestäni lämpimät ovat. Talvi-Tepsut olleet meidän kengistä kaikkein lämpimimmät, ei tarvittu villasukkia kertaakaan niiden kanssa. Vikingit menivät (Etelä-Suomen) kovimmillakin pakkisilla villasukkien kanssa, joten laskisin ne lämpimiksi. Kun onpa meillä nähty talvikenkiä, joihin tarvitsee pikkupakkasillakin ne villasukat mukaan laittaa.

 4. Vastaa

  Laura

  Meidän esikoinen on tosi kuumaverinen, eikä ikinä palele mistään. Etelä-Suomen loskaiset talvet on aina menty Vikingin goreilla, pari kertaa kovimmilla pakkasilla on normisukan lisäksi laitettu gore-sukka.
  “Viikkareiden” hyvä puoli on ehdottomasti myös se, että sopivat pulleampaankin jalkaan.

 5. Vastaa

  Mimma

  Meillä lapset on muutamat talvet menneet Vikingin goreilla ja olen ollut tyytyväinen kaikin puolin. Joten kaksi vuotta sitten ostin itselleni myös moiset. Ja varpaat on ihan “jäässä” jo parin asteen pakkasella.. =( Olen ehkä normaalia herkempi palelemaan varpaista, mutta odotin silti enemmän lämpivyyttä, koska myyjän (intersport) mukaan ne on suunniteltu kestämään jopa 30 asteen pakkasia..?!!?
  Hyvä aihe olisikin blogata äideille lämpimistä kengistä.. =D

 6. Vastaa

  Riikka

  Laura: Kiitos tiedosta. On ollut tylsää kun ei kesä kengiksi ole voinut ostaa esim puman tarra tennareita kun tarrat ei mene kunnolla kiinni 🙂 Mutta hyvä tietää viikkareista että sopivat pulleaan jalkaan, täytynee sovitella niitäkin.

 7. Vastaa

  Miikkis

  “Ennenvanhaan” ostin aina lapsille Kavateja, Kuomia ja Pioneja (onko sellaista merkkiä enää, Tepsun tyyppinen jalkine?), nykyään täällä pohjoisessakin tarkenee Viking goretexeilla. Ovat hintavia, mutta säästöä syntyy, kun rinnalle ei tarvitse kuin ehkä hienostelukengät kaupungille. Oletko Mimma kokeilut villasukkaa goretexeissasi? Ja nimenomaan _paljaaseen_ jalkaan! Puuvillastahan gore ei tykkää, kastuttuaan jää kylmäksi. Meillä kaikki äitiä myöten käyttävät Ruskovillan iki-ihania villasukkia suoraan iholla ja siihen goret päälle – tarkenee. Erityisiä teknisiä ominaisuuksia sisältäviäkin sukkia kai on, joku voisi niitä valottaa, itse en tiedä mitään sporttisiin tamineisiin vivahtavistakaan 🙂

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *