Villainen kypärämyssy

08/09/2009

km2.gif

Tänään tuuli puree kylmänä ja kiivaana ja ilmassa voi haistaa talven. On juuri oikea hetki etsiä villasukkia ja hanskoja kesäsäilöstä. Ehkä niitä ei vielä tällä tai seuraavallakaan viikolla tarvita, mutta ovatpa ainakin esillä kun niiden aika koittaa.

Säilöstä löytyi myös viimetalvisia kypärämyssyjä, joista osa on jäänyt pieniksi. Uusille olisi siis tarvetta, mutta minkä valitsisi? Materiaali tulee olemaan villaa, koska villa on kosteanakin lämmin.

km2

Ruskovillan kypärämyssy on 100% merinovillaa ilman koinsuojausta ja vanumattomuuskäsittelyä. Varovainen käsinpesu, tai konepesu villanpesuaineella ja -ohjelmalla. Luonnonvalkoinen, punainen ja tummansininen. Hinta n. 15e. Hyvinvarustelluista lastenvaatekaupoista ja tavarataloista, sekä Ruskovillan nettikaupasta.

km3

Manymonths -kypärämyssy on 100% merinovillaa. Väreinä versonvihreä, vadelmanpunainen, ruskea ja keltainen. Suojaa hyvin myös rintakehää ja yläselkää. Käsinpesu, tai konepesu villanpesuaineella ja -ohjelmalla. Hinta 16.95e. Babyidean jälleenmyyjiltä.

km4

Troll-kypärämyssy on 100% merinovillaa. Väreinä kanerva ja ruskea. Villa on eettisesti tuotettua ja Öko-tex-sertifioitua. Woolmark-laatu, joka kestää konepesun ja miedon rumpukuivauksen. Hinta 19e. Meandmama.

km1

Myllymuksujen kypärämyssy on myös 100% merinovillaa. Myssy valmistetaan pehmoisesta kotimaisesta interlock-neuloksesta. Kypärämyssyn malli on reilun pitkä. Käsinpesu, tai konepesu villanpesuaineella ja -ohjelmalla. Oranssi, valkoinen, musta, lime ja punainen. Hinta 14.90e. Myllymuksuilta tai jälleenmyyjiltä.

Kaikki kuvat valmistajien.

By Sari

kolmen pojan (2001, 2003, 2005) ja tyttären (2007) äiti. Tuore yrittäjä, rakastaa laadukasta lastenkulttuuria ja intoilee yhteiskunnallisista asioista.

8 Comments

 1. Vastaa

  Miikkis

  Meillä on menestyksekkäästi käytetty Ruskovillaa sisarukselta toiselle pian 12 vuotta. Ei valittamista, mutta kiva kun nykyään on valinnanvaraa. Many Monthsin myssyä on hankittu perheemme pienimmille, se on suosikkini mallinsa vuoksi:;suojaa hyvin (kasvojen aukko pieni) eikä nouse niskasta vaan pysyy mainiosti päässä kuminauhan ansiosta. Myllymuksujen laatu aina ollut priimaa ja merinovilla ihanan pehmeää ja ohkaista. Trollista ei kokemusta. Olettaisin että kaikki kutittamatonta ja ajavat asiansa 🙂 Puuvillaa en lapsilla osaa myssynä pitää, villainen pitää varmemmin lämpimänä eikä haittaa vaikka kostuisikin.

 2. Vastaa

  ninnu

  Meillä ollut Ruskovillaa ja ManyMonthsia. Jälkimmäisestä tuli suosikki.

 3. Vastaa

  Joanna

  Meillä on myös ManyMonthsin kypärämyssyt, jotka tosiaan pysyvät päässä hienosti. Vallankin vauva-aikana oli ihan ehdoton, kun vaunuissa nukkuessa helposti myssy kiepsahti silmille.

  Nyt ostin ensi talveen myös Myllymuksujen kypärämyssyt kokeiluun. Saa nähdä miten ne toimivat.

 4. Vastaa

  Tanja

  Meillä on myös ollut Ruskovillaa ja ManyMonthsia. Molemmista olen tykännyt, mutta MM:n malli on kyllä hyvä.

 5. Vastaa

  Ankka

  Myssy hankintalistalla myös ja ManyMonthsia olen miettinyt. Koska olen ihan newbie tällä alalla, niin osaako joku vinkata, että mikä olisi paras malli lapsukaiselle, joka on pelkkää leukaa ja poskea..mistä makkaroille suoja?! :o)

 6. Vastaa

  Miikkis

  Many Monthsilta tulossa muuten uutuusvärikin myyntiin, villi pinkki 🙂

 7. Vastaa

  hannah

  Meillä on Ruskovilla ollut paras ja siihen luotetaan tänäkin vuonna. ManyMonthsin kypärämyssyn malli oli aivan outo! Pienen aukon takia se nousi lapsen suuhun tai koska takaraivolla oli liikaa tilaa, niin se valahti silmille. Muutenkin olen tullut aika epäileväksi noita “yksi koko sopii kauan” vaatteita kohtaan. Ne eivät koskaan tunnu istuvan kunnolla, vaan aina joku kohta kiristää tai lerputtaa. Sama oli muuten ManyMonthsin bodyn kohdalla, joka oli niin lyhyt ja leveä, että sisään olisi mahtunut kaksi vauvaa, mutta pituudesta kinnasi jo ensimmäisillä kokeiluilla. Käyttämättä jäi sekin.

 8. Vastaa

  Irene

  Ruskovillaa on meilläkin ollut jo monen monta vuotta. Viime vuonna värjäsin kahden isoimman myssyt kool-aid väreillä ja lapset tykästyi uusin väreihin heti.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *