Vincent -ensimmäinen talvi

25/01/2010

talvi1-196x300.jpg

talviEsikoinen sai täksi talveksi ensimmäiset Vincent -talvikengät. Syksyllä Suomeen rantautuneen maailmalla huippusuositun Vincentin Harald-malli miellytti pientä koululaista: musta, simppeli ja ehdottomasti nopeasti puettava. Epäilin kenkien olevan pian täynnä lunta, mutta varren kiristys on pitänyt sukat kuivina ja kuulemma jalat lämpiminä.

Kenkiä on käytetty vintiömenossa päivittäin ja ne ovat kestäneet todella hyvin. Kengät tuntuivat Vikingiin tottuneesta äidistä jotenkin heppoisemmilta, mutta silti niissä ei näy minkäänlaisia merkkejä hajoamisesta. Ompeleet ovat tiukasti paikoillaan, pohja tukevasti kiinni ja kangas täysin rispaantumaton. Varsin mukava yllätys tällaiselle hajonneiden kenkien kuormaajalle. Mikä parasta: VERKKOKAUPASSA on ale.

talvi4

By Sari

kolmen pojan (2001, 2003, 2005) ja tyttären (2007) äiti. Tuore yrittäjä, rakastaa laadukasta lastenkulttuuria ja intoilee yhteiskunnallisista asioista.

9 Comments

 1. Vastaa

  miana

  Minkäslainen lesti näissä olikaan? 🙂

 2. Vastaa

  Sari

  Harald-mallin lesti on leveähkö, onkin Vincentien levein -meille sopiva.

 3. Vastaa

  miana

  Kiitos tiedosta, tulipas taas vähän tilattua 😉

 4. Vastaa

  riikka

  mistä saa tilattua? *pönttö*

 5. Vastaa

  LauraN

  Riikka, näitä saa tilattua :
  http://www.vincentshoestore.fi

  Itse ostin tytölle Vincentin Tobias-talvikengät. Ihan loistavat ovat olleet! Samaa tyyppiä kuin Tepsut, eli nahkaa ja lammasturkkia.
  Tarrakiinnitys ja ulkonäkö voitti Tepsut, ja nämä hankittiin. Lämpimät varpaat on ollut joka kerta ja kengät ovat pysyneet todella hyvänä, vaikka näitä on pidetty joka päivä (kiitos hyvän talven).
  Suosittelen!
  Heillä on muuten myös tosi hyviä ohuita villasukkia lapsukaisille.

 6. Vastaa

  Hanna

  Ikävää tuottaa pettymys, mutta Vincentin verkkosivut eivät näytä ajantasaista varastotilannetta. Yritin itsekin tilata sieltä talvikenkiä jo monta viikkoa sitten (ja ihmettelin, miten kokoja voikin olla niin hyvin jäljellä), ja meidän koossa (28) ei loppujen lopuksi löytynyt mitään. He lähettävät tilausvahvistuksen sähköpostitse. Pistäydyin viikonloppuna Vincentin liikkeessä ja eihän siellä tosiaan ollut juuri mitään jäljellä, talvikenkiä joitain ihan yksittäisiä pareja.
  Kengät ovat kyllä tosi kivannäköisiä, ja mukava kuulla että myös kestävät. Moniin muihin vastaaviin merkkeihin verrattuna ovat myös mielestäni kohtuuhintaisia.

 7. Vastaa

  Anne

  Joo, kävin myös tilaamassa talvikengät. Sain jopa tilausvahvistuksen ja siitä puuttui osittain tilinumero. Laitoin kyselyä sinne ja tuli sitten vastaus, ettei ole kenkiä enään. Eikä mitään muitakaan jotka nettisivuilta löytyy 🙁

 8. Vastaa

  loulou

  Minä myös tilasin kengät, jotka sivujen mukaan löytyivät Tilausvahvistuskin tuli mutta myöhemmin ottivatsitten yhteyttä, ettei valitsemaan kokoa ole. Tarjosivat muuta mallia, joista koko löytyisi. No, löysin vaihtoehtoisen kengän, jonka tilasin mutta siitäkin ottivat myöhemmin yhteyttä, ettei kyseistä kenkää valitettavasti enää löydy. Tämänkin jälkeen kehtasivat vielä ehdottaa kolmatta kenkää…Mielestäni ala-arvoista palvelua enkä taatusti enää kyeisestä puodista tilaa.

  1. Vastaa

   Laura

   loulou: voi kuinka tylsä juttu. Toivottavasti laitoit palautetta ja nettikaupan toimintaa kehitetään parempaan suuntaan.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *