Vincent Shoe Store Finland

25/09/2009

Pian ne ovat täällä. Trendikäs kenkämallisto lapsille on myös meidän suomalaisten saatavilla. Nimittäin Vincent Shoe Store Finland aukaisee ovensa 15.10.2009 klo 10 Kämp Galleriassa Helsingissä.

vincent

Suomenkieliset nettisivut ovat tulossa, mutta sitä ennen mallistoon voi tutustua täällä.

14 Comments

 1. Vastaa

  Mar3ngi

  Jee! Olen tuolloin juuri Hesassa lasten kanssa niin täytyy heti käydä sovittelemassa kenkiä 🙂

 2. Vastaa

  Kotiäitee

  Oikein kivoja kenkiä 🙂 . Tuo linkki muuten kaipaisi hiukan korjaamista 😉 .

 3. Vastaa

  Laura N

  Jee, tätä on odotettu! Helsingistä on toisinaan erittäin vaikeaa löytää kivoja kenkiä lapselle, jotka ovat sekä kauniit, että myös lämpimät/käytännölliset!

 4. Vastaa

  Elina K

  Juuri osui tänään käsiini Vi Föräldrar -lehti nro 12/2008, jossa oli testattu (laboratoriossa) kymmenet erimerkkiset talvikengät ja Vincent sai asteikolla 1-5 arvosanan 2,7 ja maininnan “håller värmen sämst (pitää huonoiten lämmön)”… Tutkittu malli muistuttaa ulkonäöltä esim Vikingin goretexkenkiä mutta oli aavistuksen edullisempi. Viking oli saanut parhaat pisteet 4,7, Superfit 4,5, Eurosko 4,1, Ecco 4,0, Din Sko 3,8, Stadium 3,7, Europris 2,7, Sorel 2,5, Skopunkten 2,1.

  1. Vastaa

   Laura

   Kiitos Elina! Luulen, että Vincentit voisivat siis sopia loistavasti meidän kuumaveriselle esikoiselle 🙂 . Olisi mielenkiintoista tietää, mikä malli on ollut kyseessä, talvikenkiäkin oli niin monta erilaista.

 5. Vastaa

  Marika

  Meillä taas ei mikään talvigore pidä jalkaa lämpimänä kunnon pakkasilla, ja ne onkin meillä lähinnä nollakelien ja ihan muutaman pakkasasteen kengät. Sellaisia päiviä kyllä sitten riittääkin Etelä-Suomessa :-).

 6. Vastaa

  Elina K

  Kotisivuilta näytti löytyvän testattu malli nimellä “Valdemar” ja tekstissä luki: “med det nya fina teddyfodret av 50% ull, som kommer förbättra värmetåligheten”. Eli ovat lisänneet tuon teddyvuoin näihin tämän talven malleihin. Ruotsissa on aika hyvä systeemi tuo, että lapsiperhelehdet testauttaa toppahaalareita, sadevaatteita, turvaistuimia yms ja valmistajat ottavat oikeasti opikseen testeistä ja parantavat tuotteitaan. Tosin teidän tapauksessa lisävuori on kai vain huonompi juttu…Mutta kyllä kai niillä on ohuempiakin malleja:)

 7. Vastaa

  Elina K

  Äh kirjoitusvirhe, siis: lisänneet teddyvuorin.
  Meillä yhdellä lapsella on kylmät jalat ja hänellä toimii goret (ollut esim Viking, Ecco) ihan ok, kun laitta P O. P:in villasukat suoraan jalkaan (ilman puuvillasukkaa). Ne sukat on ohuempia ja tiiviimmin neulottuja kuin käsinneulotut villasukat, jolloin ne ei vie kengässä tilaa enempää kuin urheilusukat. Käsinneulottuja villasukkiahan goreihin ei saa laittaa edes…

  1. Vastaa

   Laura

   Elina: niitä Valdemareja oonkin kattellut, näyttävät tosi kivoilta. Ehkä sitten ihan pakkaskengiksi ne. En muista, että Rasmus olis koskaan tarvinnut gore- tai villasukkaa edes tosi kylmillä säillä.

 8. Vastaa

  Nilli

  IHANAA! Jotkut kengät kyllä haen tuolta HETI 😀 Varmaan ne ihanat sydänsaapikkaat, ah! Meillä on käytetty Vikingin Goreja ja ei ole tarvinnut goresukkaa edes käyttää, lämpimät ovat pikkujalat olleet. Tosin eipä täällä etelässä paljon kunnon pakkaspäiviä olekaan.

 9. Vastaa

  Katariina

  Kävin työmatkalla Tukholmassa ja ostin talvikengät lapselleni Vincentin myymälästä. Sain ensikäden tietoa myyjältä, että tälle talvelle kaikki Vincentin talvikengät on suunniteltu ja tehty eri tavalla kuin viime vuoden mallisto: kenkien pitäisi pitää lämpö paremmin ja kovalla pakkasella kenkään kannattaa laittaa hyvät Vincentin villasukat, jotka siis itsekin ostin myyjän suosituksesta. Vincentiltä olisi saanut myös todella coolit nahkaiset talvikengät, jossa vuori on aitoa lampaanvillaa, eli niidenkin pitäisi olla huippulämpimät. Monta herkullista kenkämallia jäi hankkimatta, koska lapsi ei ollut mukana, mutta mahtavaa, että voin käydä ostamassa ne kohta Kämp Galleriasta!

 10. Vastaa

  Irene

  Onko nuo lestiltään enemmän leveää vai kapeaa? Meillä on superfit ollut lestiltään loistava, kun on riittävän kapea. Pojan jalka pyörii vikingeissä, tepsuissa jne.

 11. Vastaa

  Petra

  Onko mitään tietoa onko noissa kengissä kosteussuojaa? Aivan ihania, mutta tuota tietoa en löydä mistään.

 12. Vastaa

  Tani

  Kävimme ystäväni kanssa tsekkaamassa Helsingin Vincentin tarjonnan. Ei mullistavaa. Jotkut oli söpöjä, ja mielestäni vain yhdet vaalenapunaiset karvajalkineet oli kivan tuntuista nahkaa. Aika suuri osa suht.kovia ja ei nahkaa, ja tietysti miinuksena se, että iso osa oli Kiinassa valmistettuja…
  Tilasin uudesta suomalaisesta , pikkujalat.fi , lastenkenkäverkkokaupasta lapsille talvikengät; suosin talvikengiksi nahkakenkiä, villa/villasekoitevuorella. Heillä oli monta minulle uutta merkkiä, runsas valikoima, nopea toimitus ja hyviä jalan mittaus ym.ohjeita sivustoillansa.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *