Vincent shoes

22/09/2009

logovincent.jpg

logovincentRuotsalainen Vincent tuonut vuodesta 1999 kenkämarkkinoille toinen toistaan kauniimpia kenkiä – yksinomaan lapsille. Myymälöitä on ympäri maailmaa ja onpa Vincentin kenkiä nähty julkimoidenkin lapsien jaloissa.

Uusin kenkämallisto näyttää mahtavalta. Tytöille on mm. suloisia saappaita ja pojillekin makeita kenkiä. Kurkatkaa itse koko valikoima täältä.

Nyt minityyli paljastaa suuren uutisen. Suomi saa oman Vincent myymälän vielä tänä vuonna Helsinkiin. Minne ja milloin, siitä kerromme lisää myöhemmin.

Joel_-_Red_426Kajsa_-_Brown_439Linda_-_Pink_436Elliot_-_White_366Filip_-_Black_417Sven_-_Brown_479

Kuvat valmistajalta.

 

12 Comments

 1. Vastaa

  Sari

  Aivan ihania!

 2. Vastaa

  Mar3ngi

  Tosi nättejä kenkiä 🙂 Millainen noiden lesti on, tietääkö kukaan?

 3. Vastaa

  Susanna

  Kyllä “me” ruotsalaiset osataan ;o)

 4. Vastaa

  Anu

  Ja tietysti koot loppuu 35:een… Eli alakoululaisten kanssa ollaan edelleen pulassa! Just tuo 36-37 on koko, jota ei löydy lasten eikä aikuisten osastolta (tai jos aikuisten osastolta löytyiskin, niin lesti ei ole +/- 10-vuotiaalle tehty). Tänä kesänä 11-vuotiaallani ei ollut kunnon sandaaleja ollenkaan, kun laatu (tärkeä äidille) ja ulkonäkö (tärkeä tyttärelle) eivät kohdanneet yksissäkään kengissä. Suomessa, Saksassa tai Italiassa, huokaus.

 5. Vastaa

  Henni

  Kivan näköisiä kenkiä! Onko kellään kokemusta noista talvikengistä? Voisi välillä kokeilla jotain muutakin kun ainaista Kuomaa… Hankalalta tuntuu talvikenkien osto pienelle pojalle. :/

 6. Vastaa

  maija

  ihania, varsinkin nuo valkoiset nilkkurit!

 7. Vastaa

  Joanna

  Oi, miten ihania!

 8. Vastaa

  Ansku

  Todella suloisia! Saako näitä tilattua Suomeen? onko jollain käyttökokemuksia pienten 1-2v kengistä tai ylensäkin merkin kengistä?

 9. Vastaa

  Nilli

  Ihania!! Innolla odotan uutista, missä kerrotaan mihin ja milloin Helsingin putiikki avataan 😉

 10. Vastaa

  Santtu

  Mä kans haluisin tietää onko lesti leveä?

  1. Vastaa

   Laura

   Lesti on kuulemma mielummin leveä kuin kapea, varmaankin juuri nappi pohjoismaiselle lapselle. Merkkiä myi jossain vaiheessa myös Stockmann. Kerromme lisää, jahka saamme omakohtaisia kokemuksia. Kenkien ulkonäkö miellyttää ainakin kovasti.

 11. Vastaa

  Katariina

  Liike avattiin viime viikolla (15.10.2009) Kämp Galleriassa. Kävin heti ostoksilla ja meidän tytöt on tosi tyytyväisiä kenkiinsä. Kova kuhina näyttää jo käyneen liikkeessä, osa kengistä on jo myyty lähes loppuun. Myyjät lupasivat yrittää hankkia lisää Ruotsista. Tosi kiva, että vihdoin saa todella kohtuuhintaisia ja kivannäköisiä kenkiä sekä tytöille että pojille. Kuulin myös, että avaavat kohta nettikaupankin, joten kenkiä voi ostaa myös Helsingin ulkopuolella asuvatkin.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *