Vuoden vaihtuessa

31/12/2010

joulu3.jpg

Vuosi 2010 on pian takanapäin. Kuluneeseen vuoteen mahtuu paljon hyviä, mielenkiintoisia ja jännittäviä vaiheita, kuten esikoisen koulunaloitus ja oma osittainen paluu työelämään. Muistelemme myös usein onnistunutta kesälomaissuamme.

Tuleva vuosi on myös varmasti mielenkiintoinen. Pikku hiljaa mieli kääntyy kevääseen ja välikauden hankintoihin. Myös tulevan kesän lomakohde on mietinnässä. Toivottavasti saisimme viimein valmiiksi myös lastenhuoneiden remontit, jotka ovat meistä riippumattomista syistä viivästyneet. Syksyllä meillä onkin kaksi koululaista ja kaksi nuorempaa aloittavat päivähoidossa.

Toivotamme poikien kanssa onnellista vuotta 2011 kaikille minityylin lukijoille!

joulu3joulu7joulu5joulu6joulukuu1

7 Comments

 1. Vastaa

  Miikkis

  Voi kun lämpimästi ja hauskasti turkoosin/petroolin sävyihin puettu poikajoukko ♥
  Kiitos tämän vuoden postauksista – Minityyliä on ollut ilo lueskella – ja kaikkea hyvää tulevalle vuodelle 2011!
  Kevätkauden hankintoja odotellen…:)

 2. Vastaa

  riikka

  Hauskoja kuvia! “kakkonen” ja “kolmonen” on kyllä mun mielestä aivan saman näköisiä 🙂 Ootkin jostain löytäny kivan värisen ticketin haalarin, enpä ole toisella samanlaista nähnyt.

 3. Vastaa

  MP

  Hyvää Uutta Vuotta! Ja asiasta viidenteen… olen ihan ulalla siitä montako blogin pitäjää minityyliä pitää… Lauran tiedän, hänellä siis neljä poikaa..? Mutta kuka on Heini?

 4. Vastaa

  Gredelin

  Hyvää uutta vuotta kaikille minityyliläisille! Tää sivusto on kyllä kaikille meille lastenvaatteisiin “hurahtaneille” aarre:)

  Kivasti koko poikaporukka puettu sävysävyyn, mutta kuitenkin kaikki erilailla ja eri merkkeihin. P.O:P:ia, Reimaa Tickettiä…hauska yhdistelmä:)

 5. Vastaa

  Tintti

  Minityyliä pitää kolme äitiä; Sarilla on kolme poikaa ja tyttö, Lauralla on kaksi poikaa, Rasmus ja Robin. Heini on yllä olevien kuvien neljän pojan äiti.

 6. Vastaa

  MP

  Kiitos Tintti! Hassua miten “kuva” blogista muotoutuu uudelleen kun tajuaa, että kaikkea ei olekaan kirjoittanut yksi henkilö vaan monta eriä.. 😀 Ja siis todella ihana blogi ennen valaistumista ja nyt!

 7. Vastaa

  Pilvi

  Hyvaa uutta vuotta! Ihania lapsia, varsinkin pienin rattikelkassa toi hymyn kasvoille 🙂

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *