Weecos -sosiaalinen ja ekologinen verkkokauppa

19/06/2013

Kuvakaappaus_19.6.2013_23.41.gif
kuva: Papu
kuva: Papu

Suomessa tehdään taas huippujuttua, kun uudenlainen kauppapaikka Weecos avasi sivunsa.

Idea Weecosista syntyi, kun ihanien Papu-vaatteiden luoja Anna etsi Papuille kauppapaikkaa, jossa tuotteitaan voisi myydä itse. Weecosia on rakenneltu puolitoista vuotta, jotta se palvelisi sekä ostajaa että myyjää mahdollisimman hyvin. Mukana on jo nyt noin kolmekymmentä yritystä, jotka noudattavat Weecosin ehtojen mukaista eettistä ja ekologista tuotantotapaa. Weecosin ansiosta monet pienet upeat tuotemerkit ovat nyt helposti löydettävissä, ja kuljetuksistakin jää pois yksi kyyti, kun tuotteita ei ensin viedä valmistajalta jälleenmyyjälle ja sieltä kuluttajalle.

kuva: Punainen Norsu
kuva: Punainen Norsu

Weecosilaisten terveiset meille kuluttajille ovat:

Olemme vasta alussa ja haluamme kehittää palvelua yhdessä myyjien ja asiakkaiden kanssa niin, että Weecos on toimiva kauppa- ja kohtaamispaikka kaikille osapuolille. Me pystymme parhaimmillaankin tekemään vain arvauksia siitä mikä toimii, kun taas palvelun asiakkailla on todellinen tarve ja tieto siitä mitä Weecosissa pitäisi olla. Seuraa kehitystämme ja edistystämme blogissa ja palvelussa ja ennen kaikkea: tule mukaan!

Pidän erityisesti Weecosin kauniista ja toimivista sivuista, mutta rakastan katsella kaupasta löytyviä ihania koruja, vaatteita, kosmetiikkaa, sisustustavaraa… Ja onneksi mulla on kohta synttärit.

Lastenvaatteista Weecosista löytyy tietysti Papu, ikisuosikki Punainen Norsu ja hurmaava Uhana Design.

kuva: Jonna Hietala
kuva: Jonna Hietala

weecos

 

By Sari

kolmen pojan (2001, 2003, 2005) ja tyttären (2007) äiti. Tuore yrittäjä, rakastaa laadukasta lastenkulttuuria ja intoilee yhteiskunnallisista asioista.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *