Yksivuotias vauva

18/03/2009

hpim26361-225x300.jpg

Yksivuotiaan elämä on välillä mukavaa,hpim26281

 Robin täyttää tänään vuoden. Kuten kuvista näkee, yksivuotiaan elämä on välillä ihan jees  ja välillä taas ainakin äiti on maailman tyhmin tyyppi, kun  kieltää kaiken kivan ja sekös harmittaa.

 Tässä kohden kuuluu päivitellä ajan kulumista ja niin teen minäkin, sillä alla olevan kuvan ottamisesta tuntuisi olevan vain pari päivää.

hpim08901

Virallisen syntymäpäivän ohjelmaan kuuluu kahvittelua perhekahvilassa ja myöhemmin päivällä isovanhempien kanssa seurustelua. Varsinaiset kekkerit järjestetään lauantaina, lupaamme kuvareportaasia alkuviikosta.

 Pususammakko-paita Me&I

By Laura

kahden pojan (s. 2002 ja 2008) ja tytön (2014) äiti. Kauneuden ammattilainen, joka nauttii kauniista asioista ympärillään.

9 Comments

 1. Vastaa

  Sari

  Onnea pikku-R!

 2. Vastaa

  Nina

  Onnea 1-vuotiaalle!

 3. Vastaa

  maija78

  Onnea 1-vuotiaalle! Aika kuluu nopeasti, se on fakta. Ei tunnu pitkältä ajalta kun esittelit vauvan tyyliblogissa ja nyt on jo “iso” poika!

 4. Vastaa

  Marika

  Paljon onnea pikkuiselle! <3 Kääk, kun aika menee vauhdilla!

 5. Vastaa

  Pikkupäästäinen

  Paljon onnea 1-vuotiaalle!Meillä tullaan perässä ensi viikolla.Totta tosiaan, aika on mennyt älyttömän nopeasti, sillä meidänkin vauva on jo oikeasti touhukas taapero joka ehtii ja kiipeää joka paikkaan.Hassua, sillä itse en koe vanhenevani, lapset vain kasvavat;)

 6. Vastaa

  Maria

  Onnea taaperolle : ) (ajatella yhdessä yössä vauvasta taaperoksi) Niin se aika tosiaankin kuluu. Muistan kun sait poikasi ja oma synnytys tuntui silloin vielä kaukaiselta. Mutta meidänkin pikkuinen tänään jo tasan 9kk

 7. Vastaa

  Minnin äiti

  Onnea yksivuotiaalle!

 8. Vastaa

  kent

  Paljon onnea yksivuotiaalle! Muistan tuon teidän kuopuksen syntymän hyvin, kun odotin itsekin viimeisilläni toista lastamme, (hänkin on poika). Tuntuu tosiaan, että siitäkin vanhan blogin lukemisesta on kulunut vain muutama kuukausi! Tuo me&i-paita on muuten söpö, itsekin mietin sitä pojalle, mutta jätin nyt vielä hautumaan…

 9. Vastaa

  Finette

  Myöhästyneet Onnittelut 1v:lle!!!

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *